Türkiye Aile Destek Programı: Toplam Destek Miktarı 84,3 Milyar TL'ye Ulaştı

Türkiye Aile Destek Programı: Toplam Destek Miktarı 84,3 Milyar TL'ye Ulaştı
Türkiye Aile Destek Programı kapsamında düzenli olarak sağlanan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor; bu ayın ödemeleriyle birlikte toplam destek miktarı 84,3 milyar TL'ye ulaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirildiğini belirterek, bugün itibarıyla hesaplara aktarılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, bu çerçevede hanelere toplamda 4 milyar TL tutarında ödeme yapılacağını bildirdi.

Bakan Göktaş, sosyal yardımlar konusunda herkesi kucaklayan bir anlayışla ihtiyaç sahiplerine destek sağladıklarını vurgulayarak, Türkiye'nin artan refahını vatandaşlarla paylaşmaya devam ettiklerini ifade etti.

Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde her ay düzenli yardımların sağlandığını ifade eden Bakan Göktaş, 'İhtiyaç sahibi ailelerimize yönelik sunduğumuz desteği devam ettirerek, onların yanında olmaya devam ediyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı öncesi planlıyor, bugün itibarıyla hesaplara aktarıyoruz. Bu çerçevede hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapacağız' şeklinde konuştu. Bakan Göktaş, bu ayki ödeme ile birlikte Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bugüne kadar hanelere toplam 84,3 milyar TL destek sağladıklarını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir