Yesilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'in Liderliğindeki 'Başkanım Yanımda' Projesi

Yesilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'in Liderliğindeki 'Başkanım Yanımda' Projesi
Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'in liderliğindeki 'Başkanım Yanımda' projesi, Kiltepe, Kaynarca, Çarmuzu ve Melekbaba mahallelerinden büyük ilgi gördü.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit'in direktifiyle halkın ihtiyaçlarını ve isteklerini hızlı bir şekilde çözmek için başlatılan 'Başkanım Yanımda' İnisiyatifi, Kiltepe Mahallesi'ndeki Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezi önünde düzenlenen toplantıyla büyük ilgi gördü. Toplantıda, mahalle gereksinimleri, planlanan hizmetler, yeşil alan tahsisleri, şehir dönüşüm projeleri ve geleceğe yönelik yatırımlar detaylı bir şekilde ele alınarak, muhtarların ve vatandaşların sorularına detaylı cevaplar verildi.

Sorunlar Yerinde Tespit Ediliyor

‘Başkanım Yanımda’ girişimiyle vatandaşların kapısına kadar giderek mahallelerin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Geçit, iş ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini hatırlatarak şunları ifade etti;“İlçemizin her mahallesinin gelişmişlik seviyesini aynı düzeye getirip, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin hayat standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sorunların çözümü noktasında kaybedecek zamanımız yoktur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in de katılımıyla dördüncüsünü düzenlediğimiz istişare toplantımızda Kiltepe, Kaynarca, Çarmuzu ve Melekbaba mahallelerimizde yapacağımız sosyal ve fiziksel dönüşümü yetkililerle birlikte ele aldık. Diğer toplantılarımız gibi çok verimli geçti. Vatandaşlarımız taleplerini paylaştı, bizlerde yapacağımız hizmetleri anlattık, iletilen talepleri yerine getirmek için çalışmalara hemen başlayacağız. Bizim tek amacımız herkese ve her kesime en iyi hizmetleri ulaştırmaktır. İletilen talepleri doğru, planlı ve sistemli çalışmalarla çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sami Er: Herkese Eşit Mesafedeyiz

Mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise,“ Böylesine güzel bir projeyi başlatan İlhan Geçit Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Malatya’yı topyekün ayağa kaldırmak için Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyemizin yanı sıra tüm kamu kurumlarıyla birlikte hareket ediyoruz, dayanışma içerisindeyiz. Yaşanılan deprem felaketlerinden dolayı her mahallemizin sorunları var, bunları çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Seçimler bitti artık hizmet etme zamanıdır. Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları olarak görüşü ve fikri ne olursa olsun herkesin Belediye Başkanıyız, herkese eşit mesafedeyiz. Biz hep birlikte kalıcı çözümlere odaklandık. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini iyi biliyoruz, iletilen talepleri de çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit'in ev sahipliğinde düzenlenen mahalle toplantısına; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık, Mahalle Muhtarları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü, AFAD, MASKİ, MEGSAŞ, MOTAŞ, AKSA Doğalgaz ve Fırat EDAŞ yetkilileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir