Zamdan önce son viraj! 4 litrelik ayçiçek yağı 159,95 TL'ye satılıyor! O markette kuyruk var!

Zamdan önce son viraj! 4 litrelik ayçiçek yağı 159,95 TL'ye satılıyor! O markette kuyruk var!
Ayçiçek yağı, sağlıklı bir yaşam için mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan bir üründür. Bu indirim fırsatı, vatandaşların bütçelerine katkı sağlayacak ve ayçiçek yağı kullanıcılarının yüzünü güldürecek gibi görünüyor.

O markette kuyruk var! Zamdan önce son viraj! 4 litrelik ayçiçek yağı 159,95 TL'ye satılıyor- Ayçiçek yağı fiyatları, son zamanlarda vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz yıl fiyatı en çok artan ürünlerden biri olan ayçiçek yağı, bu yıl da zam haberleri ile gündeme geliyor. Özellikle yaz aylarında verimin düşük olması, ayçiçek yağına yeni zamların kapıda olduğunu gösteriyor. Ancak, zam öncesi son bir kampanya ile O Market, çılgın bir indirim fırsatı sunuyor ve 4 litre ayçiçek yağı bedavadan biraz pahalı satılıyor. İşte ayçiçek yağı indirimi ile ilgili son dakika gelişmeleri…

Mutfakların vazgeçilmez temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, son 2 yıl içinde fiyatlarının rekor üstüne rekor kırmasıyla gündemde. Bu yılın yaz aylarında verimin düşük olması, ayçiçek yağına yeni zamların gelebileceği beklentisini güçlendiriyor. Ancak, zam öncesinde son bir kampanya haberi O Market'ten geldi ve 4 litre ayçiçek yağına büyük bir indirim yapıldığı duyuruldu. Bu haber duyanlar hemen Market kasalarına akın etmeye başladı. Peki, güncel ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? Ayçiçek yağına ne kadar indirim geldi?

Ayçiçek Yağı Fiyatı Düşüyor!

Ayçiçek yağı fiyatlarına bir bir indirimler yapılıyor ve Mopaş son dakika duyurusu ile 4 litre ayçiçek yağı fiyatını oldukça düşürdüğünü açıkladı. Normal satış fiyatı 174,95 TL olan Kırlangıç markasının 4 litrelik ayçiçek yağı, şu anda sadece 159,95 TL'ye satılıyor. Bu indirim kampanyası, stoklarla sınırlı bir süre için geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, online platformlar üzerinden de sipariş verebiliyorlar. Ancak, sınırlı sayıdaki ürünleri kaçırmamak için acele etmek gerekebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir