Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için dikkat! 10 gün içinde işlem yapın

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için dikkat! 10 gün içinde işlem yapın
Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için dikkat! 10 gün içinde işlem yapın

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni nakit kampanyasında 10 gün içerisinde yeni işlem yapacak olan vatandaşlara 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ödemesi verileceği açıklandı. Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar 10 gün içinde 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak bireysel kredi kullanmak istiyorlarsa 36 ay vadeli kredileri alabilirler ve ihtiyaç kredisi ödemelerini 3 ay ertelemeli yaparak kullanabilmektedir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara ilk taksit ödemelerinde 20.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak işlem yapılacak ve kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde kullandırılacaktır.

Ziraat Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirdiği kampanyada 18 yaş üzerinde olan herkes için başvuru yapma şansı tanıyor. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız bankanın belirlediği politikaları da uygun müşteri olmanız halinde başvurunuzu internet üzerinden de yapabilir veya internet bankacılığı uygulaması olan Ziraat mobil uygulaması üzerinden de kolay bir şekilde işlem yaparak bireysel kredi kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası 18 yaş üzerinde olan herkes için başlatmış olduğu 20.000 TL düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında özellikle de emekli maaşını kendi bankasından alan ve daha önce Kredi kullanıp düzenli ödemeler yapan emekliler için de duyuru paylaştı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir