4A 4B 4C emeklisine 3’lü ödeme müjdesi akşam üstü geldi! En az 25.000 TL ödeme IBAN numarasına yatacak

4A 4B 4C emeklisine 3’lü ödeme müjdesi akşam üstü geldi! En az 25.000 TL ödeme IBAN numarasına yatacak
SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisine 3 ödeme müjdesi aynı anda verildi. Akşam saatlerinde açıklama yapıldı. En az 25.000 TL ödeme emeklinin IBAN’ına geçiyor. İşte detaylar…

Emeklilere yönelik güzel ödeme haberleri gelmeye devam ediyor. İlk müjdeyi Başkan Erdoğan geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Emekli maaşı alanlar için 2 yeni müjde daha var. Üstelik 3 ödeme birden emeklinin hesabına Ekim’de yatacak. Ay sonuna kadar emeklilerin IBAN numarasına yatacak ödeme en az 25.000 TL olacak. Tam 17 milyon emekli vatandaşın yüzünü güldürecek ödemeler peşi peşine geldi. İşte emekliye 3’lü ödeme ile ilgili merak edilenler…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9 Ekim’de yapılan kabine toplantısı sonrasında milyonlarca emekli vatandaşın uzun süreden beri beklediği haberi verdi. Emekliye ek ödeme için düğmeye basıldı. Cumhuriyetin 100. Yılı emekliler için tam bir şölen havasında olacak. 4A 4B 4C emeklisine tek sefere mahsus, tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi verilecek. Ama milyonlarca emekliye müjdeler sadece bununla sınırlı kalmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası iki yeni ödeme haberi daha geldi. Akşam saatlerinde emeklinin yüzünü güldürecek müjdeler verildi. İşte emekliye Ekim ayında yapılacak üçlü ödeme detayları…

emekliye-3-lu-odeme-1.jpg

EMEKLERİNİN IBAN NUMARASINDAN 25.000 TL ÖDEME YAPIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdemin ardından emekliler için yeni haberler de gelmeye devam ediyor. 5.000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesi sadece çalışmayan emekliler için ödenecek. Ancak bunu ek olarak ay sonuna kadar emekli maaşları hesaplara geçecek ve aynı zamanda bankaların promosyon fırsatları da Emeklilerle buluşacak.

Emekli maaşlarının yatması bankalar tarafından verilecek promosyon ödemesinin hesaplara geçmesi ve ek olarak 5.000 TL'lik Bayram ikramiyesinin de ödenmesi ile birlikte emeklilere IBAN üzerinden 25.000 TL'lik ödemeyi cebine koyacak. Bu ödemeler anı sonuna kadar emekli vatandaşlara tamamlanmış olacak.

EKİM AYI EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ AÇIKLANDI

SSK ve bağ-kur emeklisi vatandaş var bir süredir ekim ayı maaş ödeme takvimini araştırıyordu. Nihayet Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından beklenen açıklama yapıldı. Var SSK ve bağ-kur emekli maaşları emekli tahsis numarası sonuna göre 17 ekiminden 30 Ekim'e kadar hesaplara geçecek nokta Emekli sandığı emeklileri ise yarın ben itibaren maaşlarını almaya başlayacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada emekli tahsis numarasına göre liste verilirken Cumartesi gününe denk gelen ödemelerin Cuma günü yapılacağı pazar gününe denk gelen ödemelerin ise Pazartesi günü emekli vatandaşların hesabına aktarılacağı bildirildi.

emekliye-3-lu-odeme-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYONLARINA ZAM GELDİ

Bankaların sağladığı emekli promosyonu imkanları ile ilgili de yeni haberler var. Ekim ayı bitmeden yeni güncelleme kararları alan bankalar, promosyon ücretlerini yeniden belirledi. Ekim sonuna kadar başvuru yapan emekliye en az 7500 TL en fazla 15.000 TL promosyon desteği verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir