Akaryakıt Fiyatlarındaki Dalgalanmalar Endişe Yaratıyor

Akaryakıt Fiyatlarındaki Dalgalanmalar Endişe Yaratıyor
Türkiye'deki döviz kurları ve Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına etki ediyor. Araç kullanıcıları, benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki potansiyel zamların haberlerinden oldukça rahatsız.

Brent petrol fiyatları yeniden endişelerle birlikte artmaya başladı. Seçim sonrasında vergi artışları beklentisi, benzin ve motorin fiyatlarında olası bir yükselişe dair spekülasyonlara yol açtı. Vatandaşlar, seçim sonrasında akaryakıt fiyatlarında meydana gelebilecek değişiklikleri heyecanla bekliyor. İşte ayrıntılar...

Orta Doğu ve Kızıldeniz'deki gerilim, petrol fiyatlarındaki artışı etkiledi. Bölgedeki çatışmaların, küresel petrol rezervlerinin çoğunlukla bulunduğu yerde devam etmesi, küresel petrol arzını etkileyebilecek endişeleri artırarak fiyatları yukarı çekiyor. Yerel olarak ise seçim sonrası ÖTV'ye yapılacak artışın akaryakıt fiyatları üzerinde etkisi olabileceği konuşuluyor. Şu an için benzin, motorin ve LPG fiyatlarında herhangi bir zam veya indirim haberine rastlanmamıştır.

13 MART GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL
Anadolu Yakası:

- Benzin: 40.44 TL
- Motorin: 40.70 TL
- LPG: 21.43 TL

Avrupa Yakası:

- Benzin: 40.53 TL
- Motorin: 40.77 TL
- LPG: 21.95 TL

İZMİR:

- Benzin: 41.46 TL
- Motorin: 41.76 TL
- LPG: 21.51 TL

ANKARA:

- Benzin: 41.26 TL
- Motorin: 41.56 TL
- LPG: 21.85 TL

Güncel akaryakıt fiyatları bölgelere göre değişiklik göstermektedir. Lütfen yerel fiyat güncellemelerini takip ederek en doğru bilgileri alınız.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir