Battalgazi'de Başkan Güder'den Duygusal Veda

Battalgazi'de Başkan Güder'den Duygusal Veda
Battalgazi Belediyesi'nde duygusal veda: Başkan Güder, 5 yıllık görevinden ayrıldı. Meclis üyelerine teşekkür ederek emeklerini takdir etti.

Battalgazi Belediyesi, Mart ayının son birleşimini Çınar Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Osman Güder, toplantıda beş yıllık hizmetleri ve katkıları için meclis üyelerine plaket takdim etti.

Battalgazi Belediyesi Mart ayı son birleşimini ve seçim öncesindeki son toplantısını tamamladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in başkanlığında Battalgazi Belediyesi Çınar Park Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda 2019-2024 döneminde görev yapan Belediye Meclis üyelerine plaketler verildi. Toplantı sonrasında bir iftar programı gerçekleştirildi.

Battalgazi, Kendi Enerjisini Üretecek!

Battalgazi Belediyesi, ilçeye 1 megawatt'lık bir Güneş Enerjisi Santrali (GES) kazandıracak. Proje hakkında meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Osman Güder, İller Bankası ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Başkan Güder, "Bundan sonra Battalgazi, enerji ihtiyacını kendisi karşılayacak. Toplamda 5 megawattlık bir santralimiz var; 2 megawatt'ını faaliyete geçirdik. Bu yeni GES ile önemli bir gelir kaynağı elde edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın 'Belediyeler kendi gelirlerini üretmeli' sözünü yerine getiriyoruz. Battalgazi, kendi enerjisini üreterek hem kentsel dönüşüm hem sosyal konut hem de enerji altyapısı alanlarında yatırımlarına devam edecek. Battalgazi'mize hayırlı olsun. Bu projeyi destekleyen değerli meclis üyelerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir