Emekliye cillop gibi Pazar sürprizi geldi! 12 bin 500 TL ödeme IBAN numarasına yarın 08.30’da yatacak!

Emekliye cillop gibi Pazar sürprizi geldi! 12 bin 500 TL ödeme IBAN numarasına yarın 08.30’da yatacak!
Emekliye büyük pazar sürprizi az önce duyuruldu. Şimdi başvuru yapan emeklinin IBAN numarasına Yarın 08.30'da 12.500 TL Ödeme yatacak.

Emekliye pazar müjdesi az önce geldi. Milyonlarca emekli vatandaş için ödeme müjdeleri bankalar tarafından ardı ardına duyuruluyor. Hiçbir koşul olmadan başvuru yapan emeklilere bankadan tam 12.500 TL'lik ödeme desteği sağlanacak. ING Türkiye hafta sonu demeden 7/24 başvuruları başlattı. Dijital bankacılık hizmetlerini sınırsız olarak kullanan ING Türkiye'den yapılan duyuruya göre emekliler hemen maaşlarını taşıyarak 12.500 TL'ye Varan Emekli promosyonu ödemesinin sahibi olacak. Koşul yok şart yok emeklilere tıkır tıkır ödeme var.

Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için ING Bank'tan hafta sonu duyurusu geldi. Emekliler 7/24 T.C kimlik numaraları ile ING Bank'ın dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapmaları durumunda tam 12.500 TL'lik ödemeyi anında alacak. Emekli promosyonu kampanyaları ile ilgili yeni bir paylaşım yapan ING Bank son dakika açıklaması yaptı. Emekliye Pazar Sürprizi gibi bir müjde veren yine de Türkiye, SSK bağ-kur memur emeklisi fark etmeden başvuru yapan tüm emekliler için ödemelerin aynı gün yapılacağını bildirdi. ING Bank emekli promosyon kampanyası ile ilgili son detaylar haberimizde…

emekli-promosyon-1.jpg

EMEKLİYE 12.500 TL PROMOSYON

Ekim ayı emekliler için sürprizlerle dolu geçti. Peş peşe yeni açıklamalar geldi emekliye ek ödeme kampanyaları başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu 5000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesine ek bankalardan da yeni fırsatlar var. Ekim ayında emekli promosyonunu güncelleyen bankalardan biri olan ING Türkiye başvuru yapan tüm emeklilere istisnasız 12.500 TL promosyon vereceğini duyurdu. Üstelik tamamen koşulsuz şartsız sağlanacak promosyon için 7/24 başvuru yapma şansınız bulunuyor.

emekli-promosyon-2.jpg

ING BANK'TAN EMEKLİYİ FERAHLATACAK KAMPANYA

ING Bank'ın yeni promosyon kampanyası emeklileri son derece ferahlatacak. Çünkü kampanya kapsamında maaşını taşıyarak 3 yıllığına ING Türkiye müşterisi olan emekliler doğrudan 8.500 TL promosyon almaya hak kazanacak. Buna ek olarak emekli maaşını taşımanın yanında otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere de tam 4.000 TL'lik ek promosyon ödemesi yapılacak. Böylece emeklinin ING Bank'tan elde edeceği kazanç tam 12.500 TL olacak.

7/24 BAŞVURULAR AÇIK

ING Bank'ın Yeni emekli promosyon kampanyasında başvurular 7/24 açık nokta 31 Ekim 2023 tarihine kadar mobil bankacılık internet bankacılığı ve şubelerden yapacağınız başvurular sonucunda aynı gün içinde emekli promosyonu alabilirsiniz. Üstelik ING Türkiye emeklileri diğer bankalar gibi 3 gün bekletmiyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan emekliler promosyon ödemesini anında alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir