Gece yarısı müjdesi taşeron işçiye geldi! 100 bin taşerona kadro son dakika gelişmesi

Gece yarısı müjdesi taşeron işçiye geldi! 100 bin taşerona kadro son dakika gelişmesi
100 bin taşerona kadro son durum 2023 merakla takip ediliyor. Binlerce kişinin beklediği müjde gece yarısı duyuruldu. Taşeron işçiye kadro son dakika gelişmesi ve son durum haberimizde…

100 bin taşerona kadro uzun süreden beri beklenen düzenlemeler arasında. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bu konuda büyümeye bastığı da bir süredir konuşuluyordu. Merakla beklenen kadro düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmeler var. Hükümet, taşeron işçilerin kadroya geçmesi için yeni çalışmalarına hız verdi. En kısa sürede TBMM’ye gelmesi beklenen düzenlemelere ilişkin çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığından da son dakika açıklaması yapıldı. Peki taşerona kadro son durum ne? 90.000 taşeron işçi ne zaman kadroya alınacak?

Taşerona kadro düzenlemesi son dakika gelişmeleri 100.000 Taşeron işçinin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan düzenleme ile birlikte birçok taşeron işçi kadroya alınmıştı. Şimdi ise sayıları 100.000'e yaklaşan taşeron işçiler yeni düzenleme bekliyor. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin döneminde bu konuda ilk adımlar atıldı. Yeni dönemde de çalışmaların devam ettiği biliniyordu. Peki 90.000 Taşeron işçi kadro son durum ne? Taşerona kadro gelecek mi? Taşerona kadro ile ilgili yeni gelişmeler haberimizde...

aile-destek-paketi-1-002.jpg

TAŞERONA KADRO NE ZAMAN GELECEK 2023?

Yüzbinlerce taşeron işçi hükümetten yeni bir açıklama bekliyor. taşerona kadro ne zaman gelecek, taşerona kadro gelecek mi gibi soruların yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. uzun süreden beri beklenen düzenlemede ilk adımları eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin atmıştı. bakan Bilgin yeni düzenlemenin TBMM'nin açılması ile birlikte gündeme geleceğini duyurmuştu. Şimdi ise gözler yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a çevrildi.

emekli-promosyon-2-001.jpg

90 BİN TAŞERONA KADRODA SON DAKİKA 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının taşerona kadro düzenlemesine ilişkin bir çalışma yürüttüğü uzun süreden beri biliniyordu. Düzenleme ile ilgili henüz detaylar açıklanmadı. Ancak 2 torba yasa ile birlikte taşerona kadro düzenlemesinin de yeniden gündeme geleceği ve TBMM'ye sunulacağı tahmin ediliyor. Düzenlemenin hayata geçmesiyle beraber 90.000 taşeron işçi artık kadroya geçecek. Önümüzdeki günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının konu ile ilgili detaylı bir açıklama yapacağı tahmin ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir