SGK ve Bağ-Kur emeklisine büyük müjde! 7500 TL maaş alanlara 12.500 TL ek ödeme talimatı verildi

SGK ve Bağ-Kur emeklisine büyük müjde! 7500 TL maaş alanlara 12.500 TL ek ödeme talimatı verildi
Emekli maaşı 7.500 TL olan emekliler için sürpriz ödemeler sürüyor. Ekim ayında milyonlarca SGK ve bağ-kur emeklisine büyük müjde verildi. Maaşa ek 12.500 TL ödeme talimatı geldi.

Milyonlarca emekli vatandaş Temmuz ayında düşük kalan maaş zammının şokunu yaşamaya devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sürpriz bir ek ödeme açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada emekliye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak tek sefere mahsus olmak üzere 5000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesi verileceğini duyurdu. Bu ikramiye sadece çalışmayan emeklileri kapsayacak. Aynı zamanda emekliler için ekim ayı sonuna kadar farklı ödeme sürprizleri de var. Bankalarda harekete geçti emekli maaşı alan vatandaşlara ek promosyon desteği geldi.

Emekli vatandaşları için bankaların yeni promosyon rakamları açıklandı. Milyonlarca emekliliği kapsayacak yeni ödemeler tam 12.500 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Birçok banka yeni güncellemelerle birlikte emeklinin bütçesini rahatlatırken büyük kampanya ise Akbank'tan geldi. Uzun süreden beri promosyon konusunda sessiz olan Akbank ekim ayı sonlarına doğru yeni kampanyasını duyurdu. Akbank'tan emekli maaşını taşıyan müşterilerine 10.000 TL net promosyon ve 2500 TL de chip para hediyesi verilecek.

emekliye-ek-odeme-1.jpg

AKBANK EMEKLİYE DEV PROMOSYON VERİYOR

Akbank'tan uzun süren promosyon sessizliği bozuldu. Bir süredir emekliye 7500 TL promosyon vermekte ısrarcı olan Akbank bu politikasını değiştirerek yüksek promosyon ödemeye başladı. Akbank tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre emekli maaşını taşıyanlara net 10.000 TL promosyon sağlanacak. Ayrıca Akbank bu promosyona ek olarak 2500 TL’de chip para desteği verecek.

Yeni promosyon kampanyası ile birlikte Akbank emekli müşteri sayısını arttırmayı hedeflerken başvuruları da kolaylaştırmaya devam ediyor. Emekliler Akbank'a başvuru yapmak için şubelere gitmek zorunda değil. Mobil bankacılık uygulamasını cep telefonuna yükleyen emekliler Mobil uygulama üzerinden promosyon başvurusu yapabilecek. Ayrıca T.C kimlikle şubelerden ve internet bankacılığı üzerinden de emekli promosyonu başvurusu yapmak yeterli.

emekliye-ek-odeme-2.jpg

KAMPANYA EKİM AYI SONUNA KADAR SÜRECEK

Akbank Emekli promosyonu kampanyası ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Emekli maaşını Ekim ayının sonuna kadar Akbank'a taşıyan ve 3 yıllık taahhüt sözleşmesini de imzalayan emekliler 3 gün içinde IBAN numaraları üzerinden 10.000 TL promosyon ödemesini alabilecek. Buna ek olarak Akbank'ın chip para kampanyası için kredi kartı kullanımı gerekiyor. Akbank'ın kredi kartı ürünlerini kullanarak aynı zamanda buradan belirli bir harcama sözü veren emeklilere ek promosyon ödemesi yapılacak. Başvuru için son tarih 31 Ekim 2023. O tarihe kadar SSK bağ-kur memur ve EYT emeklisi tüm vatandaşlar maaşlarını taşıyarak bu promosyon fırsatını değerlendirebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir