Zarif Kerimova Piyano Resitali Malatya'da

Zarif Kerimova Piyano Resitali Malatya'da
Azerbaycanlı piyanist Zarif Kerimova, 2 Nisan'da İnönü Üniversitesi'nde saat 14.00'te piyano resitali verecek.

Azerbaycanlı piyanist Zarif Kerimova, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nde muhteşem bir piyano resitali sunacak! 2 Nisan'da saat 14.00'te başlayacak olan bu etkinlik, müzikseverleri büyüleyici bir deneyime davet ediyor.

Müziğe olan tutkusu sadece 6 yaşında başlayan Zarif Kerimova, 8 yaşında müzik okulunda eğitim alırken kendi bestelerini yapmaya başladı. O zamandan beri, birçok konserde ve televizyon programında başarılı performanslarıyla adından söz ettirdi.

Üniversite eğitimini Bakü Müzik Akademisi'nde piyanist-besteci olarak tamamlayan Zarif Kerimova, şu anda İnönü Üniversitesi'nde Piyano Fakültesi'nde görev yapıyor. Kendi bestelerini ve diğer müzik eserlerini seslendirdiği konserlerle müzikseverleri büyülüyor.

Solo enstrümanlar ve müzik ansamblleri için eserler bestelemesiyle tanınan Kerimova, 2000-2004 yılları arasında Bakü Müzik Akademisi'nde lisansüstü eğitim aldı, ustalaştı.

2011 yılında, ülkesinde Ulusal Müziğin En İyi Sanatçısı (Azerbaycan) ödülüne layık görülen Zarif Kerimova, sanatının zirvesindeki performansıyla dinleyicileri büyülemeye devam ediyor. Bu muhteşem resitali kaçırmayın!

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir